Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Unitate USB stocare 32GB, stick 32GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Unitate USB stocare 32GB, stick 32GB
97546
CLAUDIUS

Unitatea USB de stocare cu capacitate de 32GB, cunoscuta si sub denumirea de stick 32GB, este un dispozitiv portabil si eficient pentru a stoca si transfera fisiere digitale intr-un mod convenabil. Cu aceasta unitate, poti salva documente, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fisier pe care doresti sa il pastrezi sau sa il partajezi.
Cu o capacitate de stocare de 32GB, acest stick USB ofera un spatiu generos pentru a pastra o cantitate semnificativa de informatii. Poti transfera rapid si usor fisierele de pe computer pe stick sau de pe stick pe computer, prin intermediul portului USB. Acesta se conecteaza la orice dispozitiv compatibil cu USB, cum ar fi laptopuri, desktopuri, televizoare sau playere multimedia.
Datorita dimensiunilor sale compacte, unitatea USB este usor de transportat si poate fi agatata de chei sau introdusa in buzunarul de la rucsac. Astfel, poti avea mereu la indemana fisierele tale importante, indiferent unde te afli.
Unitatea USB de stocare cu capacitate de 32GB, sau stick 32GB, este astfel un dispozitiv versatil si util, ideal pentru a-ti pastra si transfera fisierele digitale intr-un mod simplu si rapid. Fie ca ai nevoie de spatiu suplimentar de stocare sau de un mijloc de a partaja informatii cu alti utilizatori, acest stick USB este un companion de incredere.
Se livreaza intr-o cutie.
Dimensiuni: 56 x 19 x 10 mm
Dimensiuni cutie: 86 x 45 x 20 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura