Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Unitate USB stocare 8GB, stick 8GB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Unitate USB stocare 8GB, stick 8GB
97435
BOYLE

Unitatea USB de stocare cu capacitate de 8GB, cunoscuta si sub denumirea de stick 8GB, este un dispozitiv portabil si convenabil pentru a stoca si transfera fisiere digitale. Cu aceasta unitate, poti salva documente, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fisier pe care doresti sa il pastrezi sau sa il partajezi.
Cu o capacitate de 8GB, acest stick USB ofera suficient spatiu pentru a stoca o cantitate semnificativa de informatii. Poti transfera rapid si usor fisierele de pe computer pe stick sau de pe stick pe computer, prin intermediul portului USB. Acesta se conecteaza la orice dispozitiv compatibil cu USB, precum laptopuri, desktopuri, televizoare sau playere multimedia.
Datorita dimensiunilor sale compacte, unitatea USB este usor de transportat si poate fi agatata pe cheitele tale sau introdusa intr-un buzunar. Astfel, poti avea mereu acces la fisierele tale importante oriunde te-ai afla.
Pe langa functionalitatea de stocare, unitatea USB de 8GB poate fi utilizata si pentru a crea backup-uri de siguranta sau pentru a transfera fisiere intre diferite dispozitive. Fiind compatibil cu majoritatea sistemelor de operare, nu vei intampina probleme in utilizarea sa.
In concluzie, unitatea USB de stocare cu capacitate de 8GB, sau stick 8GB, este un dispozitiv util si portabil care iti permite sa stochezi si sa transferi fisiere digitale intr-un mod simplu si convenabil.
Furnizat intr-o cutie din 55 x 17 x 8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura