Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hub USB 2.0, cu 4 porturi, 52 x 18 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Hub USB 2.0, cu 4 porturi, 52 x 18 mm
97357
GARDNER

Hub USB 2.0, cu 4 porturi, 52 x 18 mm, este un dispozitiv compact si util fara diacritice, care iti permite sa extinzi numarul de porturi USB disponibile pe calculatorul sau laptopul tau. Acest hub USB 2.0 iti ofera posibilitatea de a conecta simultan mai multe dispozitive, precum mouse, tastatura, stick-uri de memorie sau alte periferice USB.
Cu dimensiunile sale reduse de 52 x 18 mm, acest hub este extrem de portabil si ocupa putin spatiu pe birou sau in geanta de calatorie. Indiferent daca esti acasa, la birou sau in deplasare, acest hub USB iti ofera flexibilitate si conectivitate fara diacritice.
Hub-ul dispune de 4 porturi USB 2.0, care asigura transfer rapid de date intre dispozitivele conectate. Cu aceasta tehnologie, poti transfera fisiere sau sincroniza datele rapid si eficient. De asemenea, hub-ul este compatibil cu versiunile anterioare ale standardului USB, permitandu-ti sa conectezi si dispozitive USB 1.1.
Utilizarea acestui hub este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi la un port USB disponibil pe calculatorul sau laptopul tau, iar apoi poti incepe sa conectezi dispozitivele tale la porturile hub-ului. LED-urile de stare integrate iti ofera informatii vizuale despre functionarea hub-ului.
Hub USB 2.0, cu 4 porturi, 52 x 18 mm, este solutia ideala pentru a face fata nevoilor tale de conectivitate USB. Cu acest hub compact si eficient, poti extinde capacitatea de conectare a dispozitivelor tale si poti beneficia de transfer rapid de date fara diacritice. Indiferent daca lucrezi, te distrezi sau calatoresti, acest hub USB iti ofera solutia perfecta pentru conectivitatea ta.
Dimensiuni: 52 x 18 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura