Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit supravietuire, 11 in 1, busola si alte accesorii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit Supravietuire 11 in 1, Busola, Fluier, Lanterna, Cutit, Amnar, Pix, Patura Protectie, Bratara, Carabina, Fierastrau, Desfacator, Cutie

Kitul de supravietuire 11 in 1 este un element esential pentru orice aventurier sau persoana preocupata de siguranta in aer liber.
Acest kit compact si versatil contine o gama larga de instrumente si accesorii concepute pentru a va ajuta sa faceti fata oricaror situatii de urgenta sau provocari in timpul excursiilor in natura.
In primul rand, kitul include o busola, care va poate ajuta sa va orientati in terenul accidentat si sa va mentineti directia corecta in timpul calatoriilor lungi sau in situatii de urgenta.
Busola este un instrument de navigatie clasic, care poate fi vital in situatii in care va puteti rataci.
Fluierul este un alt element crucial al kitului, fiind util pentru a emite semnale de alarma sau pentru a va anunta prezenta in situatii de urgenta.
Cu ajutorul fluierului, puteti atrage atentia altor persoane sau echipe de salvare in cazul in care aveti nevoie de asistenta.
Lanterna inclusa in kit este alimentata cu baterii si ofera lumina puternica si clara in intuneric.
Aceasta este esentiala pentru iluminarea caii in timpul noptii sau pentru cautarea in zone intunecate in caz de urgenta.
Un cutit multifunctional este, de asemenea, parte din kitul de supravietuire si poate fi folosit pentru taierea lemnului, pregatirea hranei sau alte sarcini care necesita un instrument ascutit si durabil.
Cutitul este compact si usor de transportat, dar totusi suficient de robust pentru a face fata la sarcini dificile.
Amnarul este un instrument esential pentru aprinderea focului in mediul salbatic.
Cu ajutorul acestuia, puteti obtine rapid si eficient focul necesar pentru a va incalzi, a gati sau a semnala prezenta in caz de urgenta.
Pixul este util pentru luarea notelor sau pentru marcarea hartilor in timpul calatoriilor in aer liber.
Fiind compact si usor de transportat, pixul poate fi folosit pentru a inregistra informatii importante sau pentru a face schite in timpul explorarii.
Patura de protectie este realizata dintr-un material rezistent la intemperii si ofera protectie impotriva frigului, vantului si umezelii.
Aceasta poate fi folosita ca element de invelire in timpul noptilor reci sau ca adapost temporar in caz de vreme nefavorabila.
Bratara inclusa in kit este confectionata din paracord rezistent si poate fi dezmembrata in bucati mai mici pentru a fi folosita in diverse situatii de urgenta.
Paracordul poate fi util pentru construirea unui adapost de fortareata, fixarea echipamentului sau pentru alte scopuri de supravietuire.
Carabina este un accesoriu util pentru atasarea echipamentului sau a altor obiecte la rucsac sau la centura de la curea.
Aceasta va permite sa aveti la indemana elementele esentiale si sa le transportati in mod convenabil in timpul calatoriilor in aer liber.
Fierastraul este un instrument portabil si usor de folosit pentru taierea lemnului sau a altor materiale moi.
Acesta poate fi util pentru construirea unui adapost de fortareata, fabricarea uneltelor sau alte activitati care necesita taierea precisa a materialelor.
Desfacatorul este un instrument versatil pentru deschiderea cutiilor, sticlelor sau altor ambalaje in timpul calatoriilor in aer liber.
Cu acesta la indemana, puteti accesa rapid si usor continutul diverselor ambalaje fara a fi nevoie de alte instrumente sau ustensile.
Cutia inclusa in kitul de supravietuire serveste ca un container sigur pentru stocarea si transportul tuturor elementelor din kit.
Fabricata din material durabil, cutia protejeaza continutul impotriva deteriorarii sau pierderii si asigura ca toate instrumentele si accesorii raman organizate si la indemana in timpul calatoriilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura