Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Topor supravietuire profesional, negru, cutit incorporat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Topor supravietuire

Topor Supravietuire Profesional

Acest topor de supravietuire profesional beneficiaza de echipamente de tot felul.Si este perfect pentru orice nevoie in aer liber,pentru drumetii, pentru a lucra, sau chiar a taia lemne pentru iarna.
Toporul acesta are lama foarte ascutita,faurita dintr-un otel foarte dur. Si rezistent,si asigura taierea optima, si folosirea in siguranta a acestuia.
In manerul toporului,este incorporat un cutit de supravietuire cu zimti pe lama,bun pentru cioplit lemn,sau pentru orice alte nevoie, cum ar fi pentru taierea carnii sau alimentelor de orice fel.
Pe lama acestui topor se afla o adancitura foarte ascutita pentru a taia crengute sau lemne de mai mici dimensiuni cu mai mare usurinta.
Toporul este dotat si cu un snur pe maner care permite sa fie agatat usor,sau poate fi folosit pentru supravietuire.
Husa toporului este dotata cu un fluier in caz de ratacirea prin padure,sau prin natura, si cu un cremene, pentru a putea face focul in orice conditii.
Aceasta are o toarta care permite ca utilizatorul sa transporte toporul mai usor si mai comod.
Husa de asemenea are o siguranta, care nu lasa toporul sa alunece sau sa iasa in vre-un fel din ea, garantand siguranta transportarii si a utilizatorului.
Toporul este foarte usor de manuit cantarind doar 800g , si avand o lungime de aprox 36 cm, cu lungimea lamei de 8 cm, si grosimea de 1 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura