Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceas electronic pentru masina, banda lipit, 7 cm, negru/gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ceas electronic pentru masina, banda lipit, 7 cm, negru/gri

Ceasul electronic pentru masina, banda lipit de 7 cm, disponibil in culori negru si gri, este un produs versatil si util pentru soferi. Acest dispozitiv simplu, dar eficient, este esential pentru a va mentine pe drum in siguranta si pentru a va ajuta sa va gestionati timpul in timpul calatoriilor.
Cu un design compact si usor de instalat, acest ceas electronic se monteaza usor pe parbriz sau pe consola masinii dvs. Cu ajutorul benzii lipite incluse, veti putea fixa ceasul in locul dorit, asigurandu-va ca ramane in pozitie chiar si in timpul condusului pe drumuri accidentate.
Afisajul digital al ceasului este usor de citit, oferind informatii clare despre ora curenta, fara a va distrage de la conducere. Acest lucru este deosebit de util in timpul calatoriilor lungi sau atunci cand trebuie sa respectati un program strans. De asemenea, puteti comuta intre afisarea orei si a datei pentru a va mentine mereu la curent cu informatiile de care aveti nevoie.
Alegerea culorilor negru si gri pentru acest ceas se potriveste cu majoritatea interiorurilor auto si este potrivita pentru aproape orice tip de masina. Culorile neutre se potrivesc cu majoritatea decoratiunilor interioare si nu vor distorsiona aspectul general al masinii dvs.
Ceasul electronic pentru masina functioneaza cu baterii si este usor de intretinut. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la cabluri sau alimentare suplimentara. Bateria va dura mult timp, ceea ce face ca acest ceas sa fie o solutie convenabila pentru urmarirea timpului in masina.
Pe langa functia principala de afisare a orei, acest ceas electronic poate avea si alte caracteristici utile, cum ar fi alarme sau functia de cronometru, in functie de model. Cu toate aceste optiuni, acest dispozitiv este mult mai mult decat un simplu ceas - este un instrument versatil care va poate ajuta sa va organizati mai bine timpul in timpul calatoriilor.
In concluzie, ceasul electronic pentru masina, banda lipit de 7 cm, negru/gri, este un accesoriu util pentru soferi. Cu designul sau compact, afisajul usor de citit si optiunile suplimentare, acest ceas va poate ajuta sa va mentineti la curent cu ora si sa va organizati mai bine timpul in timpul calatoriilor. Cu instalarea usoara si intretinerea convenabila, este o alegere excelenta pentru orice sofer care doreste sa adauge un instrument util masinii lor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura