Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 2 chei universale, otel, agatatoare, 28 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Set 2 chei universale, otel, agatatoare, 28 cm

Setul de 2 chei universale este un produs excelent pentru oricine are nevoie de unelte de calitate superioara pentru a efectua reparatii sau intretinere in gospodarie. Aceste chei sunt fabricate din otel rezistent, ceea ce le face durabile si capabile sa reziste uzurii si abraziunii in timp. Fiecare cheie este dotata cu o agatatoare pentru a putea fi depozitate usor si convenabil.
Cheile sunt proiectate pentru a fi universale, ceea ce inseamna ca pot fi folosite pentru a strange sau a slabi suruburi si piulite cu dimensiuni diferite. Aceste chei sunt versatile si pot fi utilizate pentru o varietate de sarcini, precum asamblarea si dezasamblarea pieselor de mobilier, repararea bicicletelor, repararea masinilor, lucrarile de intretinere si multe altele.
Setul de chei universale contine doua dimensiuni diferite de chei, de 23 si 28 cm, astfel incat vei avea intotdeauna o cheie potrivita pentru orice sarcina iti poate aparea in fata. Cheile au, de asemenea, o forma ergonomica, ceea ce le face confortabile in utilizare si previne aparitia oboselii la nivelul mainilor.
Agatatoarea de pe fiecare cheie faciliteaza depozitarea acestora in siguranta, astfel incat sa nu se piarda sau sa se deterioreze. Setul de 2 chei universale este, de asemenea, compact si usor, astfel incat poate fi transportat cu usurinta in trusa de scule sau geanta de calatorie.
In concluzie, setul de 2 chei universale este un produs excelent pentru oricine are nevoie de unelte de calitate superioara si versatile pentru reparatii si intretinere in gospodarie. Cheile sunt fabricate din otel rezistent si sunt dotate cu agatatoare pentru depozitare convenabila. Acestea au dimensiuni diferite si sunt ergonomice pentru a fi confortabile in utilizare si previne aparitia oboselii la nivelul mainilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura