Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceas de mana mecanic automatic, argintiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ceas Mecanic Automatic Argintiu

Ceasurile mecanice, in mod special cele cu cadran decupat, sunt adevarate opere de arta. Micile lor angrenaje, arcuri si rulmentii lor minunati, cu bijuterii superbe, te hipnotizeaza in timp ce transfera puterea de la un element la altul intr-un dans de forte atat de fin reglat incat masoara cu precizie trecerea timpului.

Ceasurile pur automate sunt rare, dar exista. Acestea nu pot fi intoarse prin rotirea remontoarului, ci doar prin aplicarea unei miscari la ceasul in sine. In spatele carcasei se afla o greutate oscilanta in forma de semiluna. Aceasta greutate rotorica intoarce ceasul in timp ce iti misti bratul, penduland in interior pe masura ce iti legeni bratul. Ideea este ca, daca porti ceasul automat in fiecare zi, acesta acumuleaza suficienta energie pentru a rezista toata noaptea, deci nu ar trebui sa se opreasca niciodata.

Poarta-l in dimineata urmatoare si mergi la serviciu si vei genera suficienta energie pentru a face ceasul sa functioneze in mod continuu si pentru a-l reincarca pentru noaptea urmatoare. Totusi, daca se opreste, este posibil sa trebuiasca sa-l scuturi putin pentru a porni. Nu fii prea dur, totusi. Arcurilor si angrenajelor nu le place asta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura