Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport card cu blocare RFID

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Port card cu tehnologie RFID.
93333
MEITNER

Suportul de card cu blocare RFID este un accesoriu practic si sigur, ideal pentru a-ti proteja cardurile de identitate, cardurile bancare si alte carduri cu cip impotriva furtului de informatii.
Acest suport de card este conceput special pentru a bloca semnalele RFID (Radio Frequency Identification), care pot fi utilizate de infractori pentru a accesa datele cardurilor tale prin tehnologia fara contact. Materialul special al suportului de card actioneaza ca un scut de protectie, blocand semnalele RFID si impiedicand accesul neautorizat la informatiile de pe cardurile tale.
Cu suportul de card cu blocare RFID, poti fi linistit ca informatiile sensibile de pe cardurile tale sunt protejate impotriva scanarilor neautorizate. Suportul este compact, usor de utilizat si incapator, permitandu-ti sa pastrezi cardurile importante la indemana si in siguranta.
Indiferent daca il folosesti pentru propriul tau confort si protectie sau il oferi ca un cadou util unei persoane dragi, suportul de card cu blocare RFID este un accesoriu practic si eficient. Te vei putea bucura de o protectie suplimentara impotriva fraudei si vei avea incredere ca datele tale personale sunt in siguranta.
Dimensiuni: 92 x 63 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura