Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mouse wireless, baterii incluse, 10 cm, 2,4 GHz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mouse wireless, baterii incluse, 10 cm, 2,4 GHz
97398
CRICK

Mouse-ul wireless este un dispozitiv practic si convenabil pentru a controla cursorul pe ecranul computerului. Acesta functioneaza fara fir, permitandu-ti sa te misti liber in jurul biroului fara a fi restrictionat de cabluri sau fire incurcate.

Mouse-ul este dotat cu o tehnologie avansata de conectivitate 2,4 GHz, care ofera o conexiune stabila si fara intarzieri. Acesta vine insotit de baterii incluse, asigurandu-ti ca vei putea folosi mouse-ul imediat ce il primesti.

Cu o dimensiune de 10 cm, mouse-ul wireless este confortabil in mana si usor de utilizat. Are butoane multiple pentru a controla functiile standard ale mouse-ului, precum click stanga, click dreapta si scroll.

Datorita tehnologiei wireless, poti utiliza mouse-ul de la distanta, facilitand interactiunea cu computerul chiar si atunci cand esti la distanta de acesta. Nu vei mai fi restrictiionat de cabluri sau fire care sa te incurce.

In concluzie, mouse-ul wireless este un accesoriu util si practic pentru utilizarea computerului. Cu o conexiune stabila, dimensiuni confortabile si posibilitatea de a fi utilizat fara fir, acest mouse este un instrument indispensabil pentru navigarea si controlul eficient al cursorului pe ecranul computerului tau.

Dimensiuni: 65 x 105 x 20 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura