Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Organizator de cablu, silicon, 46 x 30 x 19 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Organizator de cablu, silicon, 46 x 30 x 19 mm
97315
Virchow

Organizator de cablu, silicon, 46 x 30 x 19 mm, este un dispozitiv practic fara diacritice, care iti ajuta sa pastrezi cablurile in ordine si fara incurcaturi. Acest organizator de cablu este fabricat din silicon flexibil si durabil, care permite o utilizare indelungata si rezistenta la deteriorari.
Cu dimensiunile sale compacte de 46 x 30 x 19 mm, acest organizator de cablu este usor de utilizat si de transportat oriunde ai nevoie. Poate fi utilizat atat acasa, la birou, cat si in calatorii, permitandu-ti sa pastrezi cablurile tale organizate fara diacritice si la indemana.
Utilizarea acestui organizator de cablu este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci cablurile prin orificiile prevazute, iar apoi sa le rasucesti in jurul organizatorului. Astfel, cablurile tale vor fi tinute stranse si fara diacritice, reducand riscul de incurcare sau deteriorare.
Organizatorul de cablu este compatibil cu diverse tipuri de cabluri, cum ar fi cablurile USB, cablurile de incarcare, cablurile audio si multe altele. Astfel, poti utiliza acest organizator pentru a-ti pastra toate cablurile importante organizate fara diacritice si usor accesibile.
Datorita materialului siliconic flexibil, acest organizator de cablu este usor de curatat si de intretinut. Il poti spala rapid sub apa calda si il poti usca inainte de a-l utiliza din nou. Astfel, poti mentine organizatorul curat si in stare buna de functionare fara diacritice.
Organizatorul de cablu, silicon, 46 x 30 x 19 mm, este solutia perfecta pentru a-ti tine cablurile in ordine si fara diacritice. Cu designul sau compact, utilizare simpla si durabilitate, acest organizator de cablu este un accesoriu indispensabil pentru a-ti mentine spatiul de lucru sau locuinta organizata si fara incurcaturi.
Dimensiuni: 46 x 30 x 19 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura