Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Breloc din metal cu desfacator de sticle si carabina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Breloc din metal cu desfacator de sticle si carabina. Acest breloc este livrat intr-o cutie cadou
93368
RINGBOLT

Brelocul din metal cu desfacator de sticle si carabina este un accesoriu practic si versatil, perfect pentru a-ti personaliza cheile sau pentru a fi oferit ca un cadou special. Fabricat din metal durabil, brelocul este rezistent si proiectat pentru a deschide sticlele de bautura cu usurinta.

Cu desfacatorul de sticle integrat, nu mai trebuie sa cauti sau sa folosesti obiecte nepotrivite pentru a deschide sticlele. Brelocul este dotat cu un desfacator practic, care iti permite sa deschizi sticlele rapid si eficient.

Carabina atasata brelocului faciliteaza atasarea si detasarea acestuia de chei, curele, genti sau alte accesorii. Astfel, brelocul este usor de transportat si intotdeauna la indemana atunci cand ai nevoie de el.

Alege acest breloc din metal cu desfacator de sticle si carabina si bucura-te de un accesoriu practic si util, ideal pentru petreceri, excursii sau momente de relaxare alaturi de prieteni. Este un cadou potrivit pentru cei care apreciaza functionalitatea si designul modern.
Dimensiuni: 29 x 52 x 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura