Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Breloc fluorescent in forma de casa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Breloc fluorescent in forma de casa
93340
RESIDENCE

Brelocul fluorescent in forma de casa este un accesoriu atragator si practic, care adauga o nota de originalitate si utilitate cheilor tale. Acest breloc este creat intr-un design simplu, reprezentand o casa, si beneficiaza de proprietati fluorescente, ceea ce il face vizibil si usor de gasit chiar si in intuneric.
Fabricat dintr-un material fluorescent de inalta calitate, brelocul straluceste in intuneric sau in conditii de iluminare scazuta, ceea ce il face ideal pentru a gasi rapid cheile in geanta, in buzunar sau in orice alt loc in care sunt depozitate.
Brelocul fluorescent in forma de casa nu este doar o modalitate de a-ti personaliza cheile, ci si un element de siguranta si practicitate. Cu acest breloc, vei putea identifica cheile cu usurinta, chiar si in mediile intunecate sau slab iluminate.
Indiferent daca il utilizezi pentru uz personal sau ca un cadou special, brelocul fluorescent in forma de casa va aduce un strop de originalitate si functionalitate cheilor tale. Este o modalitate distractiva si practica de a-ti organiza cheile si de a le face mai usor de identificat in orice situatie.Breloc fluorescent in forma de casa.
Dimensiuni: 55 x 56 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura