Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Bule de sapun, 30 ml, lichid inclus, diverse culori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bule de sapun, 30 ml, lichid inclus, diverse culori
98076
BUBBLY

Bulele de sapun sunt un produs distractiv si captivant, perfecte pentru a adauga un strop de veselie in orice ocazie. Fie ca esti copil sau adult, aceste bule de sapun vor aduce un zambet pe buze si vor crea o atmosfera plina de magie si joc in jurul tau.
Aceste bule de sapun vin intr-un recipient practic de 30 ml, perfect pentru a fi purtat oriunde doresti. Fie ca esti in parc, la o petrecere sau pur si simplu in gradina, aceste bule de sapun iti vor oferi ore de distractie si relaxare.
In plus, acest pachet include si lichidul necesar pentru a produce bulele de sapun. Tot ce trebuie sa faci este sa torni lichidul in recipientul special si sa incepi sa suflati. Fiecare bula va fi colorata in diverse culori vibrante, ceea ce va face jocul cu bulele de sapun si mai incantator.
Cu aceste bule de sapun, vei crea momente magice si vei aduce zambete pe fetele celor din jur. Indiferent daca le folosesti pentru petreceri, pentru a te relaxa sau pentru a juca impreuna cu prietenii, bulele de sapun vor aduce o nota de veselie si distractiva in viata ta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura